Skal der ligge en lille velkomstgave til dine gæster på værelset? Vil du tilbyde dine gæster mulighed for at købe noget sødt i receptionen? Eller skal køkkenet have et supplement til buffeten?

Til værelset tilbyder vi chokolade, kage og snacks i små indpakninger. Det kan eksempelvis være lækre cookies, pakket i små poser, med bastbånd og en lille hilsen på et manillamærke.

Til receptionen har vi gaveæsker, chokoladeplader og dragéæsker i flotte æsker, der kan ligge fremme og friste jeres gæster, til at snuppe en gave med hjem til familien efter opholdet.

Til hotel og restaurant delen tilbyder vi et pausekoncept, hvor du får én samlet pauseløsning på din næste konference. Serien omfatter både klassiske chokolader i mange varianter, lækre kager og rå snacks, der gør det både nemt at give gæsterne en god og varierende oplevelse i pausen.

Det hele leveres klar til at blive stillet an på pausebordet og kræver ingen forberedelse. Anret bordet og pynt kagerne, eller lad dem stå, som de er.

Kig i vores katalog og tag fat i Susanne Nielsen på sn@kathrineandersen.dk eller ring direkte på 27 51 58 61 og hør mere herom.

Giv os endelig et ring på 87 64 06 22 og vi står klar til at høre, hvad jeres behov er.

GÅ DIREKTE TIL VORES WEBSHOP HER